Mina böcker

Beställ Älskade ungar och Ska det vara så här? direkt via mig till specialpriset 129 kr inkl. moms och frakt. Mina två självbiografiska böcker som handlar om hur det varit för oss att leva med barn som har särskilda behov i familjen. Finns även på bibliotek och att beställa i de flesta internetbutiker men för att få dem till detta pris mailar du beställningen till mig direkt och betala med Swish eller förhandsinbetalning via bank!

PRIS 129 KR  inkl. moms och frakt!

Älskade ungarOm att leva med barn som har särskilda behov (ADD, högfungerande autism och svår astma/allergi) i familjen. Om att försöka få vardagslivet och förskolan/skolan att fungera. Och kanske allra mest om att kämpa för att hoppet och kärleken ska överleva.
Helena Dahlstrand berättar utifrån sitt perspektiv som mamma och denna bok är utgiven första gången år 2000 på Gravander & Widerlöv förlag. Andra upplagan släpptes tio år senare inför utgivningen av den fristående uppföljaren Ska det vara så här? 

Ska det vara så här?Neuropsykiatriska funktionshinder syns inte på utsidan men märks i allra högsta grad i vardagen. Att vara tonåring är aldrig lätt. Att vara tonåring med en diagnos som högfungerande autism och ADD kan vara riktigt tufft. Hur fungerar det egentligen med skola, vård och samhällets stöd i praktiken? Vad kan det bli för konsekvenser när det inte fungerar alls?
Den här boken är skriven av mamma Helena tillsammans med dottern Sanna och bonuspappa Peter. Storasyster Sabina har gjort illustrationerna.


Inspelning från Duo Ditos Bokscen, 2011
när boken "Ska det vara så här" släpptes.

Inga kommentarer: